facebook twitter
Futbol. Canlı Skorlar, Maç Sonuçları, Puan Durumu, Istatistikler

Futbol. Canlı Skorlar, Maç Sonuçları, Puan Durumu, Istatistikler

maç sonuçları,onlayn mərclərCanlı skor ile Süper Lig'de oynanan tüm mücadelelerin önemli anlarını takip edebilirsiniz. Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Avrupa Kar Voleybolu Turu Bursa Uludağ etabı teknik toplantısı Bursa Karina Hotel'de gerçekleştirildi. Beşiktaş'ı kontra ataklarla yoklayan Franzsız temsilcisi, son haftaların formda ismi Tosic, Pepe ve Fabri'yi geçmeyi başaramadı.

spor video izle86. dakikada Schwechlen, Necip Uysal'a yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gördü Göztepe'de sahada 10 kişi kaldı. 84. dakika: Sabri Sarıoğlu'nun sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte yükselen Leo Schwechlen'in şutu kaleci Fabricio Agosto'da kalıyor.

Türkiye Ukrayna milli takımı ile son olarak 06.10.2016 tarihinde Konya'da Dünya Kupası Elemeleri grup maçında karşılaştı ve maç 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. 31. dakika: Atiba Hutchinson'dan aldığı pas sonrasında kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan şansını deneyen Ricardo Quaresma topu auta gönderiyor.

Göztepe, Süper Lig'in eleven. haftasında evinde Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Mücadele Beşiktaş'ın 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. Əyər Oyunun vaxtı hər hansı bir səbəbdən azaldılarsa, rəsmi mənbədə dərc edilmiş oyunçu for statistika nəticənin hesablanması for alınacaq.

66. dakikada Göztepe farkı 2'ye indirdi. Ceza alanına giren Traore'nin pasıyla topla buluşan Ghilas, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-three. Kanal no:40 olarak bilgi servislerine yazdığınızda hücre bilgisi olarak maç sonuçları geliyordu. Sms olarak değil. Ve ücretsiz.

79. dakikada Talisca'nın pasında, ceza alanında Cenk Tosun'un etkisiz vuruşunda kaleci Beto topu kontrol etti. Bandırmaspor, oynadığı son 5 maçta 13 gol attı, kalesinde 5 gol gördü. Alanyaspor ligde oynadığı son 12 maçın sadece üçünü kazanabildi (2B 7M), bu galibiyetlerin sadece biri iç sahada geldi.

7. dakikada Beşiktaş öne geçti. Sol kanattan Babel'in yaptığı ortada penaltı noktasının gerisinde topa iyi yükselen Talisca'nın etkili kafa vuruşunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 0-1. 76.Dakika- Mücadelede artık son 15 dakikaya girdik. Artık futbolcuların yorgunluğu belli oluyor.

spor bahisleri net canli skor Toto Süper Lig'deki günün maçları ve maç sonuç bilgilerini alabilmek için GIRIS YAZIP 9040'a SMS gönderebilirsiniz. Bandırmaspor, deplasmanda oynadığı son maçta Sivasspor'a three-zero kaybetti. web sitesinde yer alan yazılı ve görsel içerik; izinsiz olarak kaynak gösterilse dahi kısmen ya da tamamen kopyalanamaz, başka yerde kullanılamaz.